More Website Templates @ TemplateMonster.com. Zerotheme.com!

Едукација

Разни едукативни програми
Нашите редовни предавања се одржуваат на Филозофскиот Факултет-Скопје секој петок со почеток во 17:00 часот по зимско, а од 18:00 часот по летно сметање на времето.

Прочитај повеќе

Обуки и курсеви

Голем број на обуки и курсеви
Нудиме обуки и курсеви по компјутери, англиски јазик, модерни данци и секогаш се адаптираме на потребите на нашите членови.

Прочитај повеќе

Рекреација

Постојана рекреација
За одржување на здрав дух преку здраво тело постојано се одржуваат рекреактивни настани, семинари и туристички екскурзии во текот на целата година.

Прочитај повеќе

Имаме програма за Вашите потреби!

Постојано ја адаптираме и развиваме програмата со Ваша помош

Облици на делување

Предавања

Секој петок на Филозофскиот факултет-Скопје со почеток во 17ч. по летно и 18ч. по зимско сметање на времето.

Обуки

Consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Курсеви

Одржување на курсеви по компјутери, англиски јазик и модерни танци и нивно целосно адаптирање на трето доба.

Средби и чествувања

Организирање и одржување на генерациски средби и чествувања по повод разни свечени настани.

Рекреативен туризам

Посета на места од особено историско и културно значење, како и одржување на здраво тело во здрав дух.

Култура и уметност

Организирање на посети на театри, кина, музеи и други активности поврзани со развој на културата и уметноста.

Програма за летниот семестар 2017.