More Website Templates @ TemplateMonster.com. Zerotheme.com!

Кои сме ние

Здружението на граѓани „Универзитет Трето Доба-Скопје“ е автономна, базирана на самопомош граѓанска организација, која преку едукативни, културни, работни и забавни активности ги оживотворува принципите на доживотното учење и активната партиципација на нејзините членови во општеството.

Бидете дел од нас

Сакате да станете наш член? Посетете не на нашите предавања, кои се одржуваат секој петок на Филозофскиот факултет-Скопје, со почеток во 17:00 часот по зимско, а од 18:00 часот по летно сметање на времето. Ве очекуваме.

Добредојдовте на нашата веб страна!

„Универзитетот Трето Доба-Скопје“ постои за вас

Наши активности

Едукација

Нашите редовни предавања се одржуваат на Филозофскиот Факултет-Скопје секој петок со почеток во 17:00 часот по зимско, а од 18:00 часот по летно сметање на времето.

Обуки и курсеви

Нудиме обуки и курсеви по компјутери, англиски јазик, модерни данци и секогаш се адаптираме на потребите на нашите членови.

Рекреативни активности

За одржување на здрав дух преку здраво тело постојано се одржуваат рекреактивни настани, семинари и туристички екскурзии во текот на целата година.

Програма за летниот семестар 2017.

Последни настани

17март, 2017

Предавање на ораторите
Ораторите од правен факултет кај нас.

22март, 2017

Патување во Бугарија
Патување во Бугарија и посета на Банско, Колешино и Смоларе.

Прочитај повеќе